NaslovnicaVijestiVeliki hendikep za Njemačku: Jedan od najboljih igrača propušta Svjetsko prvenstvo?

Veliki hendikep za Njemačku: Jedan od najboljih igrača propušta Svjetsko prvenstvo?

Aktualni prvak njemačke Bundeslige Bayern Munchen je objavio kako će do daljnjeg biti bez njemačkog reprezentativca Leroya Sanea koji je zadobio ozljedu butnog mišića lijeve noge u domaćoj pobjedi protiv Freiburga (5-0) u desetom kolu.

Sane je zbog ozljede morao napustiti teren u 76. minuti susreta, a iz Bayerna su objavili kako ga dugo neće biti na terenu. Do ove ozljede Leroy Sane jeimao odličan početak sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U ligi je postigao pet golova, a u Ligi prvaka četiri, te bi izostanak iz reprezentacije na Svjetskom prvenstuv u Kataru bio veliki hendikep za menadžera Hansija Flicka.

Leroy Sane je stigao u Bayern u 2020. godini iz Manchester Cityja za 50 milijuna eura. Od 105 dosadašnjih nastupa za prvaka Njemačke postigao je 34 gola i asistirao za 33. Za reprezentaciju je odigrao 44 utakmice u kojima je postigao 11 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!