NaslovnicaVijestiVELIKI INTERVJU - Mo Salah o svojoj sezoni iz snova!

VELIKI INTERVJU – Mo Salah o svojoj sezoni iz snova!

Mo Salah, trenutno je od najboljih igrača Premier lige u razgovoru za Marcu odgovorio je na pitanja o svojoj sezoni iz snova, o Liverpoolu, suigračima, Egiptu, Real Madridu, a dotaknuo se i mnogih drugih tema.

intervju mo salah

Igrate li trenutno svoj najbolji nogomet u karijeri?

  • Da, mislim da je ovo najbolji trenutak u mojoj karijeri, za sada.

Zašto mislite da se on događa baš sada?

  • Nakon što sam prvi put stigao u Englesku, pa otišao u Romu, u glavi mi je bio povratak u Englesku. Jako volim Premier ligu. Prošle godine imao sam sjajnu sezonu u Romi, počeo sam igrati više u napadu i zabijam više golova. Svojim golovima želim pomoći timu da se bori za titule.

Jeste li iznenađeni brojem golova koji zabijate?

  • Uvijek sam zabijao golove, gdje god da sam igrao, samo ih ove godine zabijam nešto više, ali nikako mi to niej iznenađenje.

Koliko je u cijeloj priči bitan Jurgen Kloop?

  • Pričao sam s njim prije nego li sam došao ovdje u Liverpool. Puno mi je pomogao da se uklopim u momčad, kako na terenu tako i van terena. Sretni smo obojica.

Zašto niste bili ovako učinkoviti u dresu Chelseaja?

  • Iskreno, nisam baš ni dobio dovoljno prilike. Bio sam tamo samo godinu dana, ali igrao sam samo prvih šest mjeseci. Nakon toga jedva sam dolazio do prilike. Nakon toga otišao sam u Fiorentinu, pa u Romu. Tamo sam igrao sjajan nogomet i odlučio sam se vratiti u Englesku.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Zašto se odabrali Liverpool?

  • Liverpool je veliki klub, imamo sjajne igrače, sjajan tim – nevjerojatno smo momčad. Htio sam se vratiti u Englesku i kada mi se ukazala prilika da dođem u Liverpool bio sam presretan.

Što su vaši snovi i ciljevi za budućnost?

  • Sada želim ostvariti dobar rezultat sa Liverpoolom i nakon toga pomoći Egiptu na Svjetskom prvenstvu. Bitno nam je proći grupnu fazu u Rusiji. To su neki moji ciljevi za sada, a za budućnost ćemo vidjeti…

Što mislite o Harry Kaneu? 

  • On je zaista sjajan igrač. Zadnje dvije sezone on je najbolji strijelac Premier lige, ali on je ‘devetka’ i ima više prilika za postizanje golova nego što ih imam ja na krilu. Želim biti najbolji strijelac lige, no vidjet ćemo…

Nedostaje li vam Coutinho?

  • Nedostaje mi, da! Bio mi je prijatelj, on je sjajna osoba. Želim mu sve najbolje u Barceloni. Bila mi je čast igrati s njim.

[su_cashout]

Bili ste proglašeni za najboljeg igrača u Africi, sanjate li i Zlatnu loptu?

  • Osvajanje nagrade za najboljeg igrača u Africi svakako je bio san za mene. Uvijek sam sanjao o toj nagradi i sada sam je osvojio – ogromna čast. A Zlatna lopta? U nogometu nikad ne znate, da bi dobili ‘Zlatnu loptu’ morate doseći sam vrhunac, a to je zaista teško, a već sam rekao koji su moji sadašnji ciljevi.

Ciljevi Liverpoola u Ligi prvaka ove sezone?

  • Osmina finala je protiv Porta, bit će teško, ali moramo proći. Znam da Liverpool nije bio u čertvrtfinalu 9 godina, ali to nam ne stavlja nikakav dodatni pritisak. Mi znamo koliko je Liga prvaka bitna i borit ćemo se u svakoj utakmici za pobjedu. U nogometu je sve moguće, čak i da Liverpool osvoji Ligu prvaka.

Pratite li nogomet u Španjolskoj?

  • Da pratim, ponekad pogledam neke utakmice. Nemam uvijek vremena pratiti, ali kada imam pogledam. Tamo ima sjajnih ekipa, liga je zanimljiva, a nogomet atarktivan.

Egipatski izbornik izjavio je da bi vi mogli obući dres Real Madrida?

  • Ne znam zašto je to izjavio. Nemam ništa za reći na to. Sve što imam za reći je da sam sretan u Liverpoolu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!