NaslovnicaVijestiVeliki kladioničarski skandal: Istražuje se žuti karton Granita Xhake

Veliki kladioničarski skandal: Istražuje se žuti karton Granita Xhake

Nacionalna agencija za kriminal u Velikoj Britaniji istražuje žuti karton koji je nogometaš Arsenala Granit Xhaka dobio u utakmici engleskog Premiershipa protiv Leedsa, zbog sumnje u veliki kladioničarski skandal.

Engleski mediji pišu da je lokalni nogometni savez (FA) potvrdio da istražuje “incident” zbog sumnjivih uplata na kladionici.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sumnju je izazvala oklada od 52 tisuće funti u kojoj je igrač predvidio da će Xhaka dobiti žuti karton u posljednjih deset minuta utakmice između Arsenala i Leedsa.

U spomenutom susretu Arsenal je već na poluvremenu vodio 3-0. Desetkovani Leeds, koji je u tom susretu ostao bez usluga velikog broja prvotimaca, uspio je u drugom poluvremenu postići jedan pogodak preko Raphinhe, da bi konačnih 4-1 postavio Smith Rowe u 84. minuti.

Nogometaši Arsenala u spomenutoj utakmici koja je odigrana 18. prosinca nisu dobili žuti karton sve do 84. minute kada je Xhaka dobio javnu opomenu zbog odugovlačenja.

Mediji u Engleskoj pišu da je dobitak na spomenutoj okladi iznosio blizu 250 tisuća funti, a treba reći da je industrija kockanja i klađenja evoluirala do te mjere da se igrači mogu kladiti na razne opcije unutar igre, za razliku od nekih prošlih vremena kada su se mogli kladiti samo na konačan ishod utakmice.

Jedina kladionica koja ima ogroman izbor ponude i veću vjerojatnost dobitka je Bet365. Vodeća su svjetska kladionica i što je najvažnije pouzdani su prilikom isplata.Pored toga pružaju 25 eura bonusa novim članovima.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!