NaslovnicaVijestiVELIKI PREOKRET: Arsenal odustao od Artete, poznat novi trener!

VELIKI PREOKRET: Arsenal odustao od Artete, poznat novi trener!

BBC, jedan od najpouzdanijih izvora u Engleskoj, donosi veliku vijest – Arsenal je odustao od Mikela Artete i okrenuo se dovođenju Unaija Emeryja, bivšeg trenera Seville i PSG-a. Inače, Unai Emery najtrofejniji je trener u zadnjih pet godina, ali i dalje dosta osporavan.

Kako piše BBC – uprava Arsenala odustala je od dovođenja Mikela Artete s kojim su navodno već bili dogovorili mnoge stvari, no pregovori su se malo zakomplicirali, a klub iz Londona sada se okrenuo dovođenju Unaija Emeryja, trenera koji je osvojio 9 trofeja u zadnjih 5 godina.

Veliku ulogu u odabiru Emeryja navodno je imao i bivši, dugogodišnji trener Arsenala Arsene Wenger koji je i sam ljubitelj Emeryjevog nogometa te u njemu vidi dostojnu zamjenu. Emery se pokazao kao vrhunski trener u Sevilli, no u PSG-u je relativno podbacio.

[su_live_koeficijenti]

U prvoj sezoni na klupi PSG-a izgubio je utrku u prvenstvu od Monaca, a u Ligi prvaka je postao prvi trener koji je ispao u knock-out fazi nakon vodstva od 4 gola razlike. Ove sezone osvojio je Ligue 1, ali je u Ligi prvaka ispao od Real Madrida iako je Real u toj fazi imao ozbiljnih problema sa formom.

Engleska javnost nije s oduševljenjem prihvatio ovu činjenicu, spominjala su mnoga imena poput Allegrija, Ancelottija, Jardima, Nagelsmanna, Tuchela, Artete, Vieire, Enriquea, Lowa i Rodgersa. Unai Emery osvojio je Europa ligu tri puta što je fenomenalno postignuće, no s momčadi poput PSG-a koja ima Mbappea, Cavanija, Neymara, Di Mariju, Verrattija i društvo nije došao dalje od osmine finala Lige prvaka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Druga činjenjica zbog koje se Emery ne sviđa dijelu javnost jer to što “nema čvrstu ruku”, “nije energičan trener”, bio je previše popustljiv prema zvijezdama u PSG-u i ne govori engleski baš najbolje. No, bilo kako bilo, BBC tvrdi kako je uprava Arsenala odlučila i Emery će vrlo uskoro biti proglašen novim trenerom Topnika.

Uprava Arsenala željela je mladog trenera koji igra atraktivan nogomet i koji je dokazao svoju uspješnost, Emery iza sebe ima uspjehe iako to neki osporavaju. A vijest o tome da je odabranik i nasljednik Wengera osim BBC-a prenijeli su gotovo svi ugledni mediji u Europi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!