NaslovnicaVijestiVELIKI PREOKRET: Predsjednik Napolija objasnio zašto je Jorginho izabrao Chelsea, a ne...

VELIKI PREOKRET: Predsjednik Napolija objasnio zašto je Jorginho izabrao Chelsea, a ne Manchester City!

Chelsea je po svemu sudeći na korak od dovođenja prvog pojačanja u ovom ljetnom prelaznom roku, a riječ je o veznjaku Napolija Jorginhu.

Jorginho odlazi u Chelsea

Naime, predsjednik napuljskog kluba Aurelio De Laurentiis priznao je kako je bivši trener njegovog kluba Maurizio Sarri blizu odlaska u Chelsea, a sa njim bi u London trebao otići i Jorginho.

[su_bet365_koeficijenti]

26-godišnji talijanski reprezentativac u proteklih nekoliko tjedana se povezivao sa odlaskom u Manchester City, ali Chelsea ga je navodno ‘preoteo’ u posljednjim trenucima. De Laurentiis je u današnjem intervjuu za talijanske medije otkrio razlog zbog kojeg se to dogodilo.

Naime, rekao je: “Dogovorili smo se da ukoliko Jorginho ima bilo kakve zahtjeve, da ćemo ih uzeti u obzir. Zbog toga se moram izviniti Manchester Cityju. Međutim, ukoliko igrač želi živjeti u Londonu, a ne u Manchesteru, mogu to shvatiti. Ukoliko mu Chelsea nudi još veću platu, to također mogu shvatiti. Jorginho odlazi u Chelsea bez obzira da li tamo ide i Sarri.”

Nije prvi put da se nešto ovako događa Manchester Cityju. Naime, prije nekoliko mjeseci, u zimskom prelaznom roku, bili su na korak od dovođenja Alexisa Sancheza, ali se u posljednjim trenucima u sve umiješao Manchester United i doveo Čileanca. Uprkos tome što su izgubili Jorginha, ‘Građani’ su jučer službeno objavili kako je u klub stigla zvijezda Leicester Cityja Riyad Mahrez.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!