NaslovnicaVijestiVELIKI PREOKRET ZA REAL MADRID NA TRANSFER TRŽIŠTU: Nakon što je briljirao...

VELIKI PREOKRET ZA REAL MADRID NA TRANSFER TRŽIŠTU: Nakon što je briljirao za reprezentaciju – Los Blancosi ga žele dovesti za 98 milijuna funti!

Real Madrid navodno razmatra ponudu od oko 98 milijuna funti kako bi se zapečatio transfer Manchester Cityjevog veznjaka Kevina De Bruynea.

VELIKI PREOKRET

28-godišnjak se trenutno nalazi u izvrsnoj formi, osvrćući se na svoje najbolje nakon što je propustio veliki dio sezone sa ozljedama i postigao je hat-trick u asistencijama za Belgiju u njihovoj pobjedi nad Škotskom tijekom međunarodne pauze.

Prema Don Balonu, Real Madrid sada želi pokušati dovesti De Bruynea na Bernabeu, iako se ćini da njihova potencijalna ponuda u iznosu od 98 milijuna funti neće biti dovoljna za uvjeravanje prvaka Premier lige da proda igrača.

De Bruyne je očito jedan od najboljih svjetskih igrača u nogometu u ovom trenutku, tako da ne iznenđuje da će City možda tražiti znatno više od onoga što Real nudi.

City također nema hitnu potrebu da zaradi novac zbog svojih bogatih investitora, pa će se sigurno umjesto toga usredotočiti na zadržavanje De Bruynea i ostalih u ovom sastavu, u pokušaju da konačno osvoje Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!