NaslovnicaVijestiVELIKI PREOKRET: Zlatan Ibrahimović ipak neće u AC Milan, već drugi talijanski...

VELIKI PREOKRET: Zlatan Ibrahimović ipak neće u AC Milan, već drugi talijanski klub!

Kako izvještavaju talijanski mediji, legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović spreman je odbiti povratak u svoj bivši klub AC Milan kako bi zapravo otišao u drugi klub iz Serije A, a riječ je navodno o Napoliju.

Ibrahimović želi u Napoli

On je bez kluba otkako je napustio LA Galaxy prošlog mjeseca, a u proteklih nekoliko tjedana pojavilo se mnogo špekulacija kako se vraća na San Siro.

Međutim, prema pisanju Calciomercata, 37-godišnjak želi otići u Napoli, uz uslov da Napolitance preuzme njegov bivši suigrač iz Milana Gennaro Gattuso. Njih dvojica su u jako dobrim odnosima nakon što su dijelili svlačionicu na San Siru, te je Gattuso po svemu sudeći jedan od kandidata koji bi mogli zamijeniti Carla Ancelottija, koji je trenutno pod velikim pritiskom.

U izvješću piše i kako je Ibra također razočaran i platom koju su mu Rossoneri ponudili, te smatra kako zaslužuje daleko više. Bivši švedski reprezentativac se u posljednje vrijeme povezivao i sa mogućim povratkom u Premier ligu, odnosno odlaskom u Tottenham Hotspur, gdje bi se ujedinio sa Joseom Mourinhom, ali je portugalski stručnjak negirao tu mogućnost.

Ipak, gdje god otišao, jedno je vjerovatno sigurno, klub u koji ode će mu biti posljednji u bogatoj karijeri, tokom koje je nosio dres Barcelone, Intera, Juventusa, Ajaxa, AC Milana, Manchester Uniteda, Paris Saint-Germaina, Malmoa, te LA Galaxyja.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!