NaslovnicaVijestiVeliki problem za United: Dva ključna igrača se ozlijedila na treningu!

Veliki problem za United: Dva ključna igrača se ozlijedila na treningu!

Dvojica ključnih igrača ozlijedila su se nakon duela na treningu, što bi mogao biti veliki problem za United, koji u subotu dočekuje Bournemouth, u borbi za top 4 i mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Paul Pogba i Bruno Fernandes ozlijedili su se nakon sudara na treningu, kako izvještavaju pojedini mediji na Otoku.

Ole Gunnar Solksjaer mogao bi da bude u problemu kada bude sastavljao tim za duel sa Bournemouthom nakon što su se na treningu u petak ozlijedili Paul Pogba i Bruno Fernandes.

Pogba je, navodno, naletio na Fernandesa nakon čega su oba igrača otišla na preglede, a britanski mediji prenose da je Fernandes izgleda izvukao deblji kraj.

Fernandes je u zimskom prijelaznom roku došao iz lisabonskog Sportinga, i vrlo brzo se izdvojio kao jedan od ključnih igrača “Crvenih vragova”, postigavši pet golova, uz tri asistencije u osam nastupa u Premier ligi.

Iz Uniteda nema službenih izjava na ovu situaciju. Manchester United na Old Traffordu u subotu igra protiv Bournemoutha, a taj duel počinje u 16.00h.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!