NaslovnicaVijestiVeliki problemi za budućnost Liverpoola: Jurgen Kloppu ponuđen posao iz snova u...

Veliki problemi za budućnost Liverpoola: Jurgen Kloppu ponuđen posao iz snova u Njemačkoj!

Već se čini da se navijači Liverpoola plaše onog dana kada Jurgen Klopp bude otišao u drugi klub, ali mora da misle da se to neće dogoditi uskoro.

Veliki problemi

Bili su izvanredni ove sezone i nisu pokazali znakove usporavanja, dok bi Klopp trebao očajnički željeti još jednu šansu u Ligi prvaka nakon razočaravajućeg poraza od Atletico Madrida.

To bi se moglo promijeniti ako dobije ponudu za posao koju ne može odbiti, a Daily Mail sugerira da je Njemačka vrlo zainteresirana.

Oni navode da Njemačka želi da on preuzme dužnost od Joachima Lowa, a vjeruje se da je Klopp zainteresiran za ulogu, jer to vidi kao prirodan korak u karijeri.

Vrijedi naglasiti da Low još uvijek ima ugovor koji traje do 2022. godine, a Klopp je nedavno potpisao produženje do 2024. godine, tako da bi se ovdje trebalo mnogo toga dogoditi.

Ništa ne upućuje na to da će Low biti otpušten, pa će možda 2022. godine probati dovesti Kloppa, a mnogo toga se može promijeniti do tada.

Možda će se osjećati kao da je učinio sve što može na Anfieldu ili momčad možda do tada nije bila tako učinkovita i moglo bi biti prirodno vrijeme da se krene dalje, ali to je zabrinjavajuće za Liverpoola na dugoročnoj bazi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!