NaslovnicaVijestiVeliki problemi sa koronom u rukometnoj reprezentaciji SAD-a: "Igrači su plakali"

Veliki problemi sa koronom u rukometnoj reprezentaciji SAD-a: “Igrači su plakali”

Cijela Amerika se radovala Rukometnom Svjetskom prvenstvu i svom prvom nastupu nakon 20 godina, međutim, prije nego što su otputovali u Egipat saznali su užasne vijesti.

Veliki problemi

Mediji su objavili razgovor sa Robertom Hedinom, koji je legenda švedskog rukometa i trenutni selektor rukometne reprezentacije SAD-a: “Jučer smo napravili testove na koronu i rezultati su pokazali da je čak 18 igrača pozitivno, a među njima sam i ja.”

Selektor Hedin se javio iz Danske, gdje se njegova ekipa pripremala za natjecanje, gdje su svoju prvu utakmicu igrali protiv Austrijanaca, dok će u subotu igrati protiv Norveške.

Hedin je objasnio kako će njegova reprezentacija igrati na ovogodišnjem natjecanju: “Poslat ćemo 12 igrača, a uopće nemamo zdravih braniča, međutim, imamo vratara.”

“Ja moram ostati ovdje dok ne dobijem negativan nalaz testa. Igrači su plakali kada smo saznali rezultata,” rekao je selektor SAD-a.

22bet kladionica daje klizne granice za hendikep koji je vrlo izgledan u ovoj utakmici, s obzirom da je reprezentacija SAD-a desetkovana i bez selektora ulaze u prvi susret.

IGRAJ NA 22BET!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!