NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA AC MILAN: Zbog finansijskog fer pleja, talijanski klub mora...

VELIKI PROBLEMI ZA AC MILAN: Zbog finansijskog fer pleja, talijanski klub mora prodati čak šest svojih igrača!

Navodno postoji zabrinutost u AC Milanu uoči siječanjskog prijelaznog roka, jer bi talijanski divovi mogli biti prisiljeni na prodaju kako bi uravnotežili finansijske knjige.

VELIKI PROBLEMI

Kao što je primijetio Goal Italy, Rossoneri su u svojim prošlogodišnjim računima zabilježili poraz od 155.9 milijuna eura, što zauzvrat predstavlja zabrinjavajući skup brojeva, jer izgleda da žele popraviti probleme sa FFP-om.

Iako će bez sumnje raditi na povećanju prihoda i smanjenju troškova tamo gdje je to moguće, sugerira se da bi najjednostavniji i najučinkovitiji način za uravnotežavanje knjiga mogao biti jedna velika prodaja u siječnju.

Prema La Gazzetta dello Sport, Suso ili Gianluigi Donnarumma su najbolje opcije za prodaju s obzirom na njihovu vrijednost i potencijalnu transfer naknadu, pogotovo jer ih Suso na početku nije koštao ništa kada je stigao u besplatnom transferu, dok je Donnarumma došao iz mladih ekipa Milana.

Međutim, dodaje se da bi mogla postojati problematika u smislu istinskog interesa i prihvatljivih ponuda, što je zauzvrat dovelo do toga da se Lucas Paqueta, Alessio Romagnoli, Franck Kessie i Krzystof Piatek posebno spominju u izvješću kao moguće alternative za postizanje istog cilja.

U idealnom svijetu, Milan će željeti da zadrži tu skupinu igrača sa obzirom na njihovu važnost u timu, ali na kraju, ako ne mogu pronaći kupce za svoje omiljene zvijezde koje žele prodati, možda će biti prisiljeni na tešku odluku i morati da prodaju neke druge igrače.

Vrijeme će pokazati kako će se ova situacija odvijati , dok se ove sezone nastavljaju boriti za kvalifikacije za Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!