NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Barcelonu: Ne mogu registrirati nova pojačanja za sljedeću sezonu...

Veliki problemi za Barcelonu: Ne mogu registrirati nova pojačanja za sljedeću sezonu u La Ligi!

Barcelona šokantno ne može registrirati niti jedno svoje ljetno pojačanje zbog ozbiljnih finansijskih problema, pišu izvještaji u Španjolskoj.

Veliki problemi

Predsjednik La Lige Javier Tebas otkrio je prošli tjedan da će Barcelona morati napraviti značajne promjene u finansijama kako bi registrirala nova pojačanja, kao i obnoviti ugovor Lionela Messija, jer su katalonski giganti premašili gornju granicu plaća.

Od kraja prošle sezone Barcelona je realizirala tri besplatna transfera, potpisavši Memphis Depaya, Sergija Aguera i Erica Garciju.

Uz to, budući da mu je istekao ugovor 30. lipnja, šestostruki osvajač Zlatne lopte, Lionel Messi vodi pregovore sa predsjednikom kluba Joanom Laportom oko njegove obnove, ali Laporta ne može napredovati u ovom poslu ako se znatno ne smanji iznos plaća.

Kao rezultat toga nekoliko igrača se tjera da napuste klub ovog ljeta, a transfer Juniora Firpa u Leeds United od 13 milijuna funti trebao bi biti potvrđen u narednim tjednima, što će otprilike uštedjeti klubu osam milijuna funti po sezoni.

Klub je također već prodao Konrada De La Fuentea Marseilleu, dok mu se bivši suigrač Jeane Claire-Todibo pridružio Nici.

Matheusu Fernandesu je također raskinut ugovor. Brazilski veznjak koji je kupljen za 10 milijuna eura, a zapravo nije predstavljen kao igrač Barcelone, sada navodno želi tužiti Barcelonu jer smatra da mu je ugovor nepravedno raskinut.

Međutim, prema određenim izvješćima u Španjolskoj, klub nastoji smanjiti masu plaća za nevjerojatnih 200 milijuna eura, što sugerira da postoji nekoliko zvijezda koje Barcelona želi ukloniti.

Samuel Umtiti, Philippe Coutinho i Miralem Pjanic navodno svi žele biti prodani ili posuđeni od strane kluba u pokušaju da uštede 64 milijuna eura bruto isplata plaća, no do sada nijedan klub nije došao po ove igrače.

Unatoč ovim financijskim poteškoćama, Messi još uvijek želi potpisati ugovor s klubom, što je glavni prioritet Barcelone i njihovog menadžera Ronalda Koemana.

Koeman je prošle godine tek uspio osvojiti Kup kralja i željet će da se ta pitanja brzo riješe jer nastoji pomoći Barceloni da se popne ispred svojih rivala Real Madrida i Atletico Madrida u La Ligi nakon što je prošle godine završio na trećem mjestu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!