NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA BARCELONU: Ponovo ostali bez ključnog igrača - obnovio je...

VELIKI PROBLEMI ZA BARCELONU: Ponovo ostali bez ključnog igrača – obnovio je istu ozljedu od početka sezone!

Barcelona zapravo sjedi na vrhu La Lige, ali ne čini se da stvari idu pozitivno na Nou Campu. Mučili su se u mnogim utakmicama ove sezone iako zaista izgledaju nepobjedivi.

VELIKI PROBLEMI

Oni su ovog vikenda izgubili sa 3-1 od Levantea u utakmici koja im nije išla na ruku. Izgledali su potpuno nesposobno u toj utakmici, a čini se da su izgubili još jednog ključnog igrača na duži period.

Čini se da izvještaji iz Sporta pokazuju kako bi Luis Suarez mogao neko vrijeme izostati sa terena. Propustio je nekoliko utakmica na početku sezone, a izvješće nastvalja sugerirati da je riječ o ponovnom pogoršanju iste ozljede mišića. To predstavlja dva glavna problema za Barcu.

Prvo je teško vidjeti tko bi mogao uskočiti i postići golove u njegovom odsustvu. Osim Lionel Messija, nitko nije izgledao kao stalna prijetnja po gol protivnika. Očigledan izbor bi bio Antoine Griezmann, ali on je bio loš otkako se pridružio Atleticu.

Drugi će problem doći kada se Suarez vrati u momčad. Izvještaj sugerira da će problem da se ponavlja, ako se prerano vrati na teren. To znači da će morati biti strpljiv. Povrh toga, Suarez je tradicionalno polako započeo sezonu i ne igra dobro nakon dužeg odsustva.

Sljedećih bi mjeseci moglo biti veliko za Valverdea. Ako ih izostanak Suareza bude koštao više utakmica, onda bi mogao izgubiti posao. Također povećava šanse da će u siječnju ići po novog napadača.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!