NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Barcelonu pred utakmicu sa Romom u četvrtfinalu Lige prvaka

Veliki problemi za Barcelonu pred utakmicu sa Romom u četvrtfinalu Lige prvaka

Veliki problemi za Barcelonu pred utakmicu sa Romom u četvrtfinalu Lige prvaka. Barcelona u srijedu u 20:45h igra protiv Rome u četvrtfinalu Lige prvaka, nakon što su sa ukupnim rezultatom od 4-1 izbacili Chelseaja iz osmine finala.

Veliki problemi

Naime, Lionel Messi još uvijek nije u potpunosti sposoban unatoč njegovom herojstvu u kasnim minutama utakmice Barelone protiv Seville koja se igrala u nedelju u Primeri.

Lionel Messi još nije 100% sposoban nakon njegove izvedbe protiv Seville, ali je vjerojatno dać e i dalje igrati protiv Rome u Ligi prvaka.

U prilagođenom danu na Uskrsni vikend, Lionel Messi je pomogao Barceloni da se vrati natrag u život, nakon što je ušao sa klupe u drugom poluvremenu da bi inspirirao Barcelonu da se vrati u igru, nakon što su gubili sa 2-0 protiv Seville.

[su_bet_builder]

Barcelona je sinoć putovala u Sevillu i nakon 50 minuta se našla u zaostatku od 2 gola. Lionel Messi je odmarao na klupi, nakon što je prošli vikend propustio Argetninu, koja je poražena od Španjolske. Međutim, Messi je pozvan u 58. minuti i kada je ušao sve se promijenilo.

Luis Suarez je u 88 minuti sureta postigao prvi gol za Barcelonu, prije nego što je Lionel Messi u 89. minuti susreta postigao i drugi gol za izjednačenje.

Međutim, Barcelona će se u Ligi prvaka sa Romom suočiti sa jednim okom, jer se sada sva pažnja okrenula ka tome da li će Lionel Messi biti u stanju da nastupa protiv talijanskog kluba.

Barcelonin menadžer Ernesto Valverde je potvrdio da Lionel Messi i dalje nije 100% spreman, unatoč njegovom ulasku u igru u sinoćnjem sukobu protiv Seville i Goal je izvijestio da Valverdeovi komentari ukazuju kako je Messi još uvijek ozlijeđen.

[su_champions_league]

“Ozlijeđen je, ali neko vrijeme je bio neaktivan i mislili smo da bi bilo bolje da odigra nekoliko minuta kako bi dobio taj ritam i vratio se u kondiciju.”

Valverde je ipak napomenuo da unatoč pitanjima koja se bacaju na Messijevu sposobnost igranja u ovom trenutku, on želi da njegov najbolji igrač igra protiv Rome u Ligi prvaka u srijedu.

“Bio je odlučujući protiv Seville i tijekom cijele sezone. Mislim da će biti uredu protiv Rome.”

Barcelona ima problema sa ozljedama i u veznom redu, jer je Sergio Busquets odsutan, nakon što je slomio kost u svom stopalu tijekom druge utakmice protiv Chelseaja u osmini finala.

Navodno se očekuje njegov povratak, ali ništa još nije sigurno. Paulinho je tu da pokrije tu poziciju, ali njegova pas igra se pogoršala i Valverde će se nadati da će Busquets biti spreman.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!