NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA ENGLEZE PRED UTAKMICU SA HRVATSKOM: Kladioničari ovo mogu iskoristiti...

VELIKI PROBLEMI ZA ENGLEZE PRED UTAKMICU SA HRVATSKOM: Kladioničari ovo mogu iskoristiti u svoju korist!

Veliki problemi za Engleze pred utakmicu sa Hrvatskom! Engleska će krajem ovog tjedna, točnije u nedelju igrati protiv Hrvatske u Ligi nacija. Utakmica će se igrati u Engleskoj na Wembley stadionu u Londonu. Engleska je naravno veliki favorit kladionica širom svijeta, međutim, oni imaju problema sa ozljedama u posljednje vrijeme.

Veliki problemi

Kao prvo, oni će u ovoj utakmici biti bez Danny Welbecka, koji će se podvrgnuti drugoj operaciji članka nakon što se ozlijedio protiv Sportinga u Europskoj ligi u četvrtak.

27-godišnjak je postigao pet golova u 14 utakmica za Arsenal ove sezone i bio je pozvan u reprezentaciju u utakmicama protiv SAD-a i Hrvatske ovog tjedna.

Menadžer Unai Emery je rekao: “Danny će sada započeti svoju rehabilitaciju. Rano je govoriti koliko će biti van terena. Obje operacije su prošle dobro, bez komplikacija. Svi u klubu će pružiti Dannyju najbolji tretman i podršku kako bi se vratio na teren što prije.”

Međutim, Welbeck nije jedini igrač koji će biti van terena za Englesku protiv Hrvatske. Engleska je izgubila i Tottenhamovog Kieran Trippiera, koji je zadobio ozljedu prepoen protiv Crystal Palacea u subotu.

On se javio u reprezentaciju u ponedjeljak, ali su ga vratili u klub zbog toga što neće biti u stanju da nastupi zbog te ozljede.

Nismo sigurni koliko će ovo utjecati na promjene u sastavu Engelske, ali sigurni smo da će Hrvatska uraditi sve da iskoristi ove izostanke, ma koliko oni banalni bili.

Kladionice su označile Engleze kao velike favorite, ali nemojte se iznenaditi ako Hrvatska uzme bodove na Wembleyu u nedelju.

Unibet kladionica nam daje koeficijent od 4.20 na pobjedu Hrvatske u ovoj utakmici.

UPLATI!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!