NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Juventus: Stara dama suočava se s oštrim sankcijama

Veliki problemi za Juventus: Stara dama suočava se s oštrim sankcijama

Savezni apelacioni sud Italije će u podne održati novo saslušanje u vezi sa skandalom povezanim s nezakonitim sticanjem kapitalne dobiti od strane Juventusa. Prema izvještaju Corriere dello Sport, Juventus će biti ozbiljno kažnjen, te će mu biti oduzeto 12 bodova.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Za danas je zakazano novo saslušanje na Saveznom apelacionom sudu zbog nezakonitog sticanja kapitalne dobiti od strane Juventusa, tj. manipulacije cijenama igrača kako bi se prikrili finansijski izvještaji.

Prvobitno je Juventusu bilo oduzeto 15 bodova, međutim, situacija se promijenila, a prema izvještajima italijanskih medija, Juventus bi sutra mogao ponovno biti suočen s problemima.

Prema navodima, kazna je smanjena za tri boda samo zato što je Pavel Nedved proglašen nevinim i izuzet je iz sudskog procesa. Ukoliko se Juventusu zaista oduzme 12 bodova, to znači da će pasti na osmo mjesto s 57 bodova.

Iako će ostati u utrci za Konferencijsku ligu, pa čak i Europsku ligu, teško će im biti da to i ostvare.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!