NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Liverpool pred drugu utakmicu polufinala Lige prvaka

Veliki problemi za Liverpool pred drugu utakmicu polufinala Lige prvaka

Liverpool bi mogao imati problem pred drugi susret sa Romom u Ligi prvaka, nakon što je u četvrtak Sadio Mane viđe n u bolnici. Senegalska zvijezda propustila je trening u srijedu i umjesto toga uputila se u bolnicu Spire u gradu radi skeniranja problema na bedru kojeg je zadobio tijekom utakmice protiv Rome, koju su Redsi dobili sa 5-2.

Veliki problemi

Ta vijest je dovela do zabrinutosti da bi mogao propustiti drugu polufinalnu utakmicu u Rimu sljedeće srijede – dodajući već alarmantne ozljede koje Redsi imaju pred ovu utakmicu.

Alex Oxlade-Chamberlain će kako stvari stoje biti van terena ostatak sezone i za Svjetsko prvenstvo zbog ozljede medijalnog ligamenta, dok je Joel Matip također van terena do sljedeće sezone. Emre Can i Adam Lallana ostaju van terena i dalje.

[su_bonus]

Međutim, nakon što su dobili testove, liječnici sa Anfielda vjeruju da Maneov problem nije toliko ozbiljan – iako se očekuje da će propustiti utakmicu za vikend koju Liverpool igra protiv Stokea, jer treba vremena da se oporavi, kako je objavljeno u Daily Mirroru.

Novost će biti veliko olakšanje za Jurgen Kloppa i Liverpoolove navijače, koji su strahovali od najgoreg kad je Mane napustio trening u Melwoodu.

Krilni igrač se vratio na trening poslijepodne kako bi se njegov program liječenja započeo i rekao je promatračima da problem nije ozbiljan i da bi trebao biti spreman protiv Rome.

[su_champions_league]

Postoji i bolja vijest o Lallani, koji se očekuje na treningu sljedećeg tjedna nakon rehabilitacijskog rada u Južnoj Africi.

Engleska zvijezda se očekuje u momčadi prije kraja sezone Premier lige, dajući mu nadu da će nastupiti u finalu Lige prvaka, ako Liverpool, kako se očekuje, dođe do njega, a zatim se Lallana očekuje i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!