NaslovnicaVijestiVELIKI PROBLEMI ZA TOTTENHAM: Bez ključnog igrača protiv Manchester Cityja!

VELIKI PROBLEMI ZA TOTTENHAM: Bez ključnog igrača protiv Manchester Cityja!

Tottenham potvrđuje da će Erik Lamela propustiti prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja, čime se pridružio Sergeu Aurieru na listi ozljeda. 27-godišnjak ima ozljedu tetive koljena i trenutno se nalazi na rehabilitaciji. Lamela je van terena od ranog ožujka, ali datum njegovog povratka je nepoznat.

VELIKI PROBLEMI

Argentinac je napravio 31 nastup na svim natjecanjima za Tottenham ove sezone, postižući i kreirajući devet golova. Lamela je napravio samo 13 startova, međutim, osam u Premier ligi, tri u Ligi prvaka i dva u EFL kupu – gdje je odigrao 1464 minute na terenu.

Lamela se muči sa ozljedama otkako se pridružio klubu iz Rome u 2013. godini i njegova ozljeda će ga držati van terena i u najvećoj utakmici sezone za Tottenham. Lamela je bio regularan u Europi igrajući svaku utakmicu Lige prvaka u 2018/19, tako da će njegov izostanak biti veliki udarac za Pochettina.

>>> Tottenham – Manchester City: Engleski okršaj među osam najboljih u Evropi

Njegova posljednja utakmica u Ligi prvaka je bila protiv Dortmunda u drugoj utakmici osmine finala, ali će biti primoran gledati ovu protiv Cityja sa tribina. Spursi će putovati u drugu utakmcu 17. travnja, dok večeras u 21 sat očekuju pozitivan rezultat.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!