NaslovnicaVijestiVeliki problemi za Van Gaala: Dva igrača Uniteda spremaju veliku pobunu na...

Veliki problemi za Van Gaala: Dva igrača Uniteda spremaju veliku pobunu na Old Traffordu

Veliki problemi za Van Gaala, dva igrača Uniteda spremaju veliku pobunu na Old Traffordu. Louis van Gaalu se navodno sprema španska pobuna u Manchester Unitedu. Naime, Juan Mata i Ander Herrera će kako Daily Mail tvrdi dignuti pobunu protiv svog trenera.

Veliki problemi za Van Gaala

Engleski mediji navode kako su Mata i Herrera zabrinuti za Euro 2016 na kojem bi mogli dobiti manju minutažu zbog uloga koje igraju na Old Traffordu.

U izvještaju se dodaje da bi obojica mogli napustiti Manchester United ako Van Gaal ostane trener i naredne sezone.

Mata je započeo 16 premierligaških utakmica ove sezone, ali je rekao da se osjeća onemogućeno zbog taktike koju ima Holanđanin.

Zemljak Herrera je u međuvremenu počeo samo šest ligaških utakmica ove szone – bez obzira što je na Old Trafford došao prije malo manje od godinu dana za 29 miliona funti.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Unatoč problemima Španskih zvijezdi i njihove loše forme, Van Gaal će odbiti da da ostavku u Unitedu.

64-godišnjak je odlučan da ostane na Old Traffordu i time će natjerati čelnike Uniteda da ga otpuste ukoliko se rezultati ne poprave.

Van Gaal se bori da spasi svoj posao nakon niza od šest utakmica bez pobjede i nakon ispadanja iz Lige prvaka.

Izvještaji su također potvrdili da će Van Gaal dati ostavku ako United ne pobijedi Stoke-a ili Chelseaja.

Ali, kako Starsport prenosi, Van Gaal je rekao da neće napustiti United i čelnicima kluba sa Old Trafforda je također prenio da neće napustiti United, samo u slučaju da oni odluče njemu dati otkaz.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!