NaslovnicaVijestiVeliki remont na Nou Campu: Samo tri igrača Barcelone sigurna ovog ljeta!

Veliki remont na Nou Campu: Samo tri igrača Barcelone sigurna ovog ljeta!

Lionel Messi, Marc Andre ter Stegen i Frenkie de Jong su jedini igrači sigurni u Barceloni ovog ljeta, jer klub predviđa manje potrošnje zbog krize koronavirusa.

Veliki remont

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu i dalje je nepokolebljiv što bi i dalje bili sposobni potpisati najbolje svjetske igrače, ali rekao je da bi se ugovori globalno mogli oblikovati na drugi način nakon globalne pandemije.

“Neće biti toliko novca na tržištu transfera zbog pandemije”, objasnio je. “Ali predviđam da ćemo vidjeti mnogo više zamjenskih transfera.”

U kampu Barcelone postoji uvjerenje da će nekoliko igrača ili morati biti prodano ili uključeno u potencijalne transfere kako bi doveli nove talente tijekom velikog ljetnog remonta.

Izvori kažu da su samo Messi, Ter Stegen i De Jong izuzeti od opasnosti odlaska iz kluba.

Barcelona je navodno identificirala veznjaka Intera Lautara Matineza i Neymara kao glavne ciljeve za prijelazni rok na ljeto.

Argentinski napadač ima klauzulu o oslobađanju od 111 milijuna eura, no ne očekuje se da će španjolski klub udovoljiti Interovoj procjeni i razgovarao je o mogućnosti uključivanja igrača da smanje naknadu.

Neymar je u međuvremenu bio predmet intenzivnih špekulacija sa igračem koji se navodno želi vratiti u Kataloniju.

Daljnja izvješća pokazuju da bi u idealnom svijetu Barcelona potpisala oba napadača. Međutim, sada je spoznaja da će potpisati samo jednog od ove dvojice.

Baš kao i mnogi nogometni klubovi diljem Europe, izbijanje koronavirusa je pogodilo finansije Bareclone, što je promijenilo napad kluba kad se otvori prijelazni rok.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!