NaslovnicaVijestiVELIKI RIZIK MANCHESTER UNITEDA: Ovo bi ih moglo koštati 125 milijuna funti!

VELIKI RIZIK MANCHESTER UNITEDA: Ovo bi ih moglo koštati 125 milijuna funti!

Veliki rizik Manchester Uniteda! Ovo bi ih moglo koštati 125 milijuna funti! Manchester United je, kako se izvješćuje spreman odbiti veliki novac za veznjaka Paul Pogbu, jer je Ed Woodward, čini se, odlučio ostaviti Francuza na Old Traffordu.

VELIKI RIZIK

Unatoč nedosljednošću na Old Traffordu tijekom većeg dijela svog vremena provedenog u Unitedu otkako je došao iz Juventusa 2016. godine, čini se da Pogba ne ide nikamo.

To je zato što Woodward vidi 25-godišnjaka kao jednog od četiri glavna igrača pored kojih klub može da se gradi u nadolazećim godinama, unatoč nekim mogućnostima da se igrač vrati u Juventus za čak 125 milijuna funti, navodi Telegraph.

To bi mogao biti pravi potez Uniteda, ali mora biti i rizičan s obzirom na to koliko se Pogba mučio pod vodstvom Jose Mourinha.

Čini se da sada konačno vidimo pravog Pogbu, jer je njegovo povjerenje potaklo Ole Gunnar Solskjaera koji je preuzeo posao do kraja sezone, ali što ako se Pogba ne bude slagao i sa sljedećim menadžerom?

Zvijezda koja je osvojila Svjetsko prvenstvo očito ima ogroman talenat, ali izgleda da bi neki navijači Uniteda prihvatili ponudu od 125 milijuna funti da ga zamijene snažnijim i pouzdanijim karakterom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!