NaslovnicaVijestiVeliki skandal na predstavljanju novog igrača Reala: "Ovaj dečko je crnji od...

Veliki skandal na predstavljanju novog igrača Reala: “Ovaj dečko je crnji od odijela koje nosi”

Eduardo Camavinga je predstavljen kao novo pojačanje Real Madrida. rancuski reprezentativac je doveden iz Rennesa nakon što je Los Blancosima propao transfer za Mbappea.

Veliki skandal

Novinarka sa španjolske televizije je izazvala skandal na predstavljanju, gdje je rekla: “Ovaj dečko je crnji od odijela koje nosi”. Bila je to Lorena Gonzalez koja nije znala da je mikrofon ostao upaljen. Gledatelji su ostali u šoku, a novinarku su optužili za rasizam, te se španjolska televizija odmah nakon toga oglasila.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“RTVE se ispričava zbog komentara i žalimo zbog toga. Ovakvi komentari nisu stav naše televizije i poduzet ćemo potrebne korake,” dok se i Gonzalez ispričala svom poslodavcu i gledaocima.

“Nisam rasist. Razumijem da me napadaju na društvenim mrežama, ali ja ne zaslužujem to. Bila je to usporedba koju sam mogla napraviti sa bilo kojom bojom kože. Mislim da je sve previše ispolitizirano, ali razumijem da televizije imaju odgovornost u borbi protiv rasizma. Ispričavam se televiziji koju sam dovela u probleme i svojoj obitelji.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!