NaslovnicaVijestiVeliki skandal u kvalifikacijama za SP: Igrao dopingovan i postigao dva gola!

Veliki skandal u kvalifikacijama za SP: Igrao dopingovan i postigao dva gola!

Reprezentacija Kazahstana, 124. na FIFA-inoj rang listi, u četvrtom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo senzacionalno su uzeli bod (2-2) protiv Ukrajine, koja je bila četvrtfinalist na nedavnom Europskom prvenstvu.

Veliki skandal

Bila je to jedna od najvećih senzacija u kvalifikacijama, ali nakon te utakmice otkriven je skandal. Dvostruki strijelac za Kazahstan Ruslan Valiullin je nakon utakmice bio pozitivan na drogu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kazahastanski savez se pravda da nije znao da je Valiullin pao na dopingu , a sam nogometaš tvrdi da je pao zbog korištenja vitamina. Nakon utakmice Kazahastan je izbacio Valiullina iz momčadi, a službeno opravdanje je bilo da je riječ o ozljedi nogometaša.

Prema UEFA-inim pravilima, Kazahstan ne može biti kažnjen i Ukrajina neće dobiti bodove za zelenim stolom jer jedan slučaj dopinga u momčadi nije dovoljan za kažnjavanje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!