NaslovnicaVijestiVeliki šok za Francusku pred finale Davis Cupa sa Hrvatskom!

Veliki šok za Francusku pred finale Davis Cupa sa Hrvatskom!

Francuzi su 10 dana pred finale Davis Cupa sa Hrvatskom pretrpili veliki udarac, pošto će nastupiti bez najbolje rangiranog tenisača na ATP rang listi.

Trenutno 26. igrač svijeta, Richard Gasquet, neće moći da pomogne svojim sunarodnjacima u Lilleu u finalu protiv Hrvatske, koje se igra od 23. do 25. studenog na stadionu Pierre-Mauroy.

Iskusni as iz Beziersa, ovu vijest objavio je na društvenim mrežama, gdej je izrazio žaljenje što neće biti u prilici da sa reprezentativnim kolegama igra meč za čuvenu “Salataru”. Ipak, nije otkrio prave razloge izostanka, mada novinari L’Equipea smatraju da prvi reket Francuske ima dosta zdravstvenih problema sa leđima.

“Izuzetno sam razočaran što neću moći igrati finale. Stojim uz svoje suigrače koji će pokušati ostvariti novu pobjedu”, napisao je Gasquet na svom twitter profilu.

Jeremy Chardy, Pierre-Hugues Herbert, Nicolas Mahut, Lucas Pouille i Jo-Wilfried Tsonga su preostali igrači na koje računa francuski izbornik Yannick Noah, a u utorak bi trebalo da “presiječe” i objavi konačan popis, sa kojeg će otpasti jedan tenisač.

Za Hrvatsku će u singlu izvijesno nastupiti najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić i Borna Ćorić, dok bi u doubleu trebalo da zaigraju Mate Pavić i Nikola Mektić, koji su kao i Čilić, takođe izborili plasman na završni ATP turnir u Londonu.

Inače, finale će se igrati na stadionu Lillea, koji će za ovu priliku biti zatvoren, pošto ima pokretni krov, a podloga koju su Francuzi izabrali je, sasvim očekivano, zemlja.

Bet365 kladionica daje vrlo dobar koeficijent (1.90) da Hrvatska osvaja Davis Cup, a nakon izostanka Gasqueta, šanse naše reprezentacije su drastično veće. KLADI SE NA HRVATSKU I UZMI BET365 BONUS ZA NOVE KORISNIKE!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!