NaslovnicaVijestiVELIKI ŠOK ZA SVE NAVIJAČE UNITEDA: Mourinho dovodi neočekivano pojačanje na Old...

VELIKI ŠOK ZA SVE NAVIJAČE UNITEDA: Mourinho dovodi neočekivano pojačanje na Old Trafford

Prošlog rujna, klubovi iz Premier lige su donijeli razumnu odluku da glasaju u korist zatvaranja ljetnog prijelaznog roka prije početka sezone, a ne 31. kolovoza.

Veliki šok

To je kasnije značilo da će se trenutni ljetni prijelazni rok otvoriti ranije nego inače.

Nakon završetka sezone 2017/18 u Premier ligi ovog mjeseca, transferni rok je otvoren, a klubovi su sada zauzeti sa dovođenjem igrača, dok prodaju svoje.

Kao što se svakog ljeta događa, Manchester United je posljednjih tjedana povezan sa cijelim nizom različitih imena.

U posljednjih nekoliko dana izvještavano je da su Crveni đavoli blizu završavanja transfera Shakhtarovog Brazilca Freda i njegovog kolege Alex Sandra iz Juventusa, kao i Tottenhamovog Toby Alderweirelda.

[su_no1forfootball]

Očekuje se da će Jose Mourinho pustiti nekoliko igrača u nadolazećim tjednima, uključujući Matteo Darmiana i Daley Blinda, pa su pojačanja vrlo bitna na Old Traffordu prije početka sezone 2018/19.

Portugalski trener zna da se ne smije zezati i ne može si priuštiti još jedan loš transferni rok. Unitedovi dužnosnici očekuju da će momčad osvojiti naslov Premier lige sljedeće sezone, unatoč činjenici da je City postavio novi rekord bodova u ligi ove sezone. Još jedna sezona bez trofeja i Mourinho bi se mogao naći bez posla.

Usred svih špekulacija, novinar Sunday Timesa, Duncan Castles je otkrio da je Mourinho sada postavio svoje znamenitosti na vrlo neočekivano pojačanje. Ako se to dogodi, nesumnjivo bi bio jedan od najvećih šokova ljetnog prijelaznog roka.

[su_champions_league_final]

Pišući u Arab News, Castles objašnjava kako Mourinho razmatra ponudu za West Hamovog Marko Arnautovića.

Podrazumijeva se da je 29-godišnjak impresionirao menadžer Uniteda tijekom sezone u kojoj je često bio postavljen kao solo napadač.

Arnautović, koji je postigao 11 golova i registrirao sedam asistencija u ligi za West Ham ove sezone, je napadač koji posjeduje niz tehničkih kvalifikacija.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!