NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Barcelona u siječnju dovodi pojačanje od 84 milijuna...

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Barcelona u siječnju dovodi pojačanje od 84 milijuna eura

Veliki transfer na pomolu. Barcelona u siječnju dovodi pojačanje od 84 milijuna eura. Razina zabrinutosti u Interu mogla bi porasti jer se Barcelone, kako se izvješćuje razmišlja o transferu koji će ih koštati velike novce u siječnju kako bi pokušali dovesti Milana Skriniara sa San Sira.

Veliki transfer

Katalonski divovi nisu imali start kakav su željeli u La Ligi ove sezone, bez obzira što su ostali na vrhu tabele nakon sedam utakmica.

Trenutno su na tri utakmice bez pobjede, primili su osam golova u sedam utakmica, te su prošli tjedan pogođeni ozljedom koju je pretrpio Samuel Umtiti, a AS je napomenuo da se francuski internacionalac možda već neko vrijeme bori sa ozljedom koljena.

To nije dobra vijest za trenera Ernesta Valverdea, jer iako će Clement Lenglet da ga zamijeni i dobije priliku da igra uz Gerarda Piquea, Španjolac nije bio u najboljoj formi do sada ove sezone.

Što se tiče veterana Thomasa Vermaelena kao zamjene, Barcelona ne izgleda baš tako snažno u tom dijelu terena i moglo bi ih to i koštati kada se sezona nastavi, ako Umtiti ostane van terena.

Prema Sportmediasetu, mogli bi riješiti problem u siječnju, budui da žele da naprave nevjerojatnu ponudu od 84 milijuna eura za Interovog braniča Skriniara.

Prema pisanju Calciomercata, ovo nije prvi put da su ovaj igrač i klub bili povezani.

23-godišnjak je bio vrlo važan dio ekipe Luciano Spalletija prošle sezone, kada su osigurali povratak u Ligu prvaka.

Imajući to na umu, izgleda da su male vjerojatnoće da će ga Inter čak i pustiti, jer je vrlo važan za ekipu, ali ako bi za Novu godinu stigla nevjerojatna poruka od 84 milijuna eura, ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno za testiranje Intera.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!