NaslovnicaVijestiVeliki transfer na pomolu: Bayern dovodi pojačanje iz Serije A!

Veliki transfer na pomolu: Bayern dovodi pojačanje iz Serije A!

Početkom nove godine Bayern je dogovorio dolazak braniča Dayota Upamecanoa iz Leipziga za 42 milijuna eura, međutim, sada izgleda da će aktualni prvak Bundeslige dovesti još jedno pojačanje u obrani.

Veliki transfer

Radi se o sjajnom braniču iz Napolija, Kalidou Koulibalyju. Osim Bavaraca, veliko zanimanje za braniča pokazao je i Manchester City.

Gazda Napolija je za Koulibalyja tražio 100 milijuna eura i navodno je bio odbio jednu takvu ponudu, međutim, sada takav iznos može zaboraviti zbog pandemije koja je dovela većinu klubova u krizu sa finansijama.

Koulibaly je 2014. godine stigao u Napoli iz belgijskog Genka, a u lipnju slavi svoj 30- rođendan, tako da je ovo svakako pravi trenutak za iskorak u karijeri ako želi osvojiti neki važan trofej. U Napoliju je do sada osvojio samo talijaski kup i Superkup.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!