NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Čekao je poziv Messija i Barcelone a dočekao...

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Čekao je poziv Messija i Barcelone a dočekao je OVO!

Jedno od otkrića ove godine na Mundialu svakako je bio Hirving Lozano. Meksički reprezentativac zablistao je na prvenstvu u Rusiji a ove sezone pruža odlične parije i u svom PSV-u koji bi ga mogao dobro unovčiti.

S klubom iz Eindhovena nastupao je u Ligi prvaka, gdje je 23-godišnji krilni napadač prvo u kvalifikacijama postigao dva gola, a onda je u grupnoj fazi dodao još dva (je dan je postigao Tottenhamu i jedan Interu). U Nizozemskom prvenstvu, do sada je postigao deset golova i upisao sedam asistencija u šesnaest nastupa, pa se njegovo ime našlo u bilježnici skauta mnogih europskih klubova.

SVE JE DOGOVORENO: Pulišić odbio Atletico kako bi otišao u Premier ligu

Istina je da je njegova želja bila otići u Barcelonu gdje je mogao igrati s Lionel Messijem koji mu je idol iz djetinjstva. On je također više puta otvoreno naglasio da želi igrati za katalonskog diva, ali sa suprotne strane nije dobio znak da je poželjan u njihovim redovima.

Interesovanja iz drugih klubova ne nedostaje a prvi koji je navodno poslao ponudu je Arsenal. Potonji je spreman platiti 45 milijuna eura za Meksikanca, a Unai Emery veliki je obožavatelj ovog 23-godišnjaka. Činjenica je da Katalonci nemaju namjeru izjednačiti ovu ponudu, a navijači se pitajuda li će nekada zbog ove odluke zažaliti u klubu.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!