NaslovnicaVijestiVeliki transfer na pomolu: Chelseaju ponuđena tri igrača u zamjenu za Jorginha!

Veliki transfer na pomolu: Chelseaju ponuđena tri igrača u zamjenu za Jorginha!

Juventus će ponuditi Chelseaju trojicu igrača u potencijalnom transferu za Jorginha, jer se Maurizio Sarri nada da će treći put raditi sa veznim igračem u različitom klubu.

Chelseaju ponuđena

Sarri je radio sa Jorginhom u Napoliju, gdje je veznjak bio sastavni dio tima. Jorginho je također bio jedan od njegovih prvih transfera kao menadžera Chelseaja.

Talijan sada navodno želi da mu se veznjak pridruži u Juventusu, pogotovo što Miralem Pjanić navodno napušta Torino.

Stara dama je spremna ponuditi Chelseaju nekoliko igrača u razmjeni.

Španjolski SPORT tvrdi da su Douglas Costa, Adrien Rabiot i Federico Bernardeschi igrači koji su ponuđeni.

Transferi bi se mogli poprilično zakomplicirati zbog koronavirus krize koja uzrokuje finansijske poteškoće za klubove i razmjene igrača će sigurno postati normalne kada su transferi u pitanju.

Transfer Jorginha se svodi na činjenicu da će Pjanić napustiti Torino, a Barcelona želi potpisati veznjaka.

Razmjena igrača je vjerojatno uključena i u taj dogovor, gdje su lideri iz Serije A navodno zainteresirani za Arthura, ali Brazilac nije sklon napuštanju Nou Campa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!