NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Laporta već kontaktirao zvijezdu koja će uvjeriti Messija...

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Laporta već kontaktirao zvijezdu koja će uvjeriti Messija da ostane na Nou Campu!

Sergio Aguero bi sljedeće sezone mogao nositi dres Barcelone. Argentinski mediji javljaju kako bi 32-godišnji napadač, kojem ugovor sa Manchester Cityjem ističe na kraju sezone, mogao promijeniti klub. Navodno je dobio službenu ponudu iz katalonskog kluba.

VELIKI TRANSFER

“Novi predsjednik Barcelone Joan Laporta sa dovođenjem Augera želi nagovoriti najboljeg igrača na svijetu da ostane u Barceloni,” tvrde argentinski mediji i navode da su Laportini predstavnici već kontaktirali Argentinca.

“Tko ne bi volio igrati sa Messijem?”, rekao je prije tri tjedna Aguero kada su ga počeli povezivati sa Barcom. Navodno je imao kontakte sa PSG-om, Interom i američkim Interom iz Miamija.

Aguero je ove sezone imao velikih problema sa ozljedama i do sada je odigrao samo 331 minutu za Građane, dok je u tom periodu postigao samo dva gola. U dresu Cityje je ukupno u 10 godina postigao 256 golova, a stigao je samo za 40 milijuna eura. On je trenutno uvjerljivo najboljih strijelac u povijesti Manchester Cityja.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!