NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Manchester City za Francuza šalje ponudu od 60...

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Manchester City za Francuza šalje ponudu od 60 milijuna funti

Manchester City je izgleda identificirao braniča kojeg žele dovesti nakon što ih je Liverpool pobijedio u potpisu Virgil Van Dijka ranije ovog mjeseca.

Veliki transfer

Čelnici lige, koji su se vratiti nakon prvog poraza ove sezone u ligi, pobijedivši Newcastle, žele ojačati svoje mogućnosti u obrani, sa samo četiri braniča koja imaju trenutno u svom sastavu.

John Stones, Nicolas Otamendi, Eliaquim Mangala i ozlijeđeni Vincent Kompany čine opcije Pepa Guardiole u srcu njegove obrane i čini se da će on dovesti još jednog ovog mjeseca, koji bi mu pomogao da puno lakše završi sezonu.

Prema pisanju The Suna, City razmišlja o ponudi koja će iznositi oko 60 milijuna funti za braniča Atletic Bilbaoa, Aymeric Laportea. Guardiola je dugoročni obožavatelj mladog francuskog braniča i konačno želi da ga dovede u ovom mjesecu.

[su_watch_live_football]

Laporte, koji je tijekom pet godina u Bilbaovom prvom timu izrastao u izvanrednog igrača, dostupan je ako se klauzula o oslobađanju aktivira, a ona iznosi 60 milijuna funti. Čini se da bi se City mogao suočiti sa nekim klubovima koji su također zainteresirani za 23-godišnjaka.

Sa Chelseajem, Barcelonom, Manchester Unitedom i PSG-om koji su zainteresirani za Laportea, City će morati napraviti prilično atraktivnu ponudu kako bi doveli Francuza.

Već su izgubili Virgil Van Dijka i u posljednje vrijeme Alexis Sancheza. Guardiola će očajnički pokušati da dovede ovog igrača i izbjegne ‘krađu’ poput one sa Van Dijkom i Sanchezom.

[su_live_koeficijenti]

Laporte je označen kao jedan od najuzbudljivijih igrača u Europi, nedavno je pozvan u ekipu Didiera Deschampsa. Činjenica da će biti dostupan za Ligu prvaka ako dođe u City, čini ga još atraktivnijom opcijom za klub koji želi osvojiti Europu po prvi put u svojoj povijesti.

Branič West Broma, Jonny Evans je još jeda igrač koji je povezan sa prelaskom na Etihad dok Guardiola gleda da doda više igrača u obrani kako bi se mogao nositi sa gustim rasporedom koji ih očekuje kada Liga prvaka počne. Bivši branič Manchester Uniteda bi mogao biti dostupan za samo 3 milijuna funti na ljeto, ako WBA bude ispao iz Premier lige, ali sa interesom iz Arsenala, City bi mogao da suoči sa konkurencijom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!