NaslovnicaVijestiVELIKI UDARAC ZA ALLEGRIJA: Zvijezda Juventusa propušta utakmicu protiv Manchester Uniteda u...

VELIKI UDARAC ZA ALLEGRIJA: Zvijezda Juventusa propušta utakmicu protiv Manchester Uniteda u utorak!

Iz Juventusa je potvrđeno kako će jedna od njihovih najvećih zvijezda Emre Can propustiti predstojeću utakmicu protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka, koja je na rasporedu u utorak, zbog problema sa štitnjačom, te bi mogao biti podvrgnut i operaciji.

Can propušta utakmicu protiv Uniteda

Njemački reprezentativac je skupio ukupno deset nastupa u dresu ‘Stare dame’ ove sezone, otkako je stigao u klub nakon isteka ugovora sa Liverpoolom prošlog ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

On je ušao u igru sa klupe na jučerašnjoj utakmici protiv Genoe, koja je završena rezultatom 1-1, ali mu ipak prijeti duže odsustvo sa terena. U izvješću na službenoj klupskoj stranici piše: “Emre Can će biti podvrgnut kliničkim ispitivanjima i istraživanjima u vezi problema sa štitnjačom, te bi također mogao biti i operiran.”

On će tako po svemu sudeći propustiti gostovanje na Old Traffordu u utorak, u okviru trećeg kola grupne faze Lige prvaka, ali još uvijek nije poznato koliko tačno će odsustvovati sa terena. Can je profesionalnu karijeru započeo u Bayern Munchenu, gdje je za prvi tim debitovao 2013. godine, a klub je napustio samo nekoliko mjeseci nakon toga, kada je otišao u redove Bayer Leverkusena.

Za ‘Apotekare’ je nastupao samo jednu sezonu, nakon čega ga je doveo Liverpool za 12 miliona eura. U dresu ‘Redsa’ je u protekle četiri sezone skupio ukupno 167 nastupa, i pritom postigao 14 golova i podijelio 12 asistencija. Ugovor sa engleskim velikanom mu je istekao proteklog ljeta, nakon čega je odlučio doći u Torino, gdje je sjajno krenuo u novu sezonu.

Juventus je trenutno vodeći u Seriji A sa 25 osvojenih bodova nakon devet odigranih kola, četiri boda više od drugoplasiranog Napolija. Tim Massimiliana Allegrija je neporažen u svih devet odigranih ligaških utakmica u novoj sezoni, te ima učinak od osam pobjeda, te jednog remija. Pored toga, vodeći su i u svojoj grupi H u Ligi prvaka, nakon šest osvojenih bodova iz dvije odigrane utakmice, protiv Valencije i Young Boysa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!