NaslovnicaVijestiVeliki udarac za Dinamo Zagreb: Ostali bez ponajboljeg igrača pred uzvrat sa...

Veliki udarac za Dinamo Zagreb: Ostali bez ponajboljeg igrača pred uzvrat sa Villarrealom!

Dinamo je u posljednjem susretu u hrvatskom prvenstvu pobijedio Lokomotivu 2-0 nešto teže nego što se očekivalo i tako preuzeto vrh tabele. Najbolji hrvatski klub je slavio golovima Gvardiola i Antiewmena, a trener Krznar je od početka utakmice u napad ubacio bivšeg igrača Lokomotive, Marka Tolića.

Veliki udarac za Dinamo

Nakon te utakmice su stigle loše vijesti za Dinamo, a kako stvari stoje oni će u Španjolsku ići bez kapetana, Arijana Ademija. To je zvanično potvrdio i trener Damir Krznar.

“Arijanu je nateklo stopalo i sada trebamo pričekati rengen, ali to nije dobra vijest. Nakon što smo preuzeli kontrolu nad utakmicom, željeli smo postići gol u prvih deset minuta drugog poluvremena, ali se dogodilo baš obrnuto. U svakom slučaju osvojili smo vrijedna tri boda i zasluženo pobijedili,” rekao je trener Dinama.

Utakmicu protiv Villarreala neće započeti ni Bruno Petković, jer će vjerojatno ponovo biti džoker sa klupe. Mnogo je problema za Dinamo i njihove ljekare u posljednje vrijeme, a vrlo malo vremena imaju do četvrtka.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!