NaslovnicaVijestiVeliki udarac za Dortmund pred uzvrat četvrtfinala Lige prvaka. Zvijezda ozlijeđena iduća...

Veliki udarac za Dortmund pred uzvrat četvrtfinala Lige prvaka. Zvijezda ozlijeđena iduća tri tjedna!

Nogometni reprezentativac Obale Bjelokosti, SEBASTIEN HALLER bit će izvan terena iduća tri tjedna zbog ozljede skočnog zgloba, potvrdio je trener njegove momčadi, Edin Terzić. Borussia (D) će sutra na svom terenu dočekati Madridski klub u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, nakon što je Atletico slavio na svom terenu rezultatom 2:1. Jedini pogodak za Borussiju postigao je upravo Haller.

“Na posljednjoj prvenstvenoj utakmici u Mönchengladbachu Haller je, nažalost, ponovno ozlijedio skočni zglob. Pretpostavljamo da će biti izvan momčadi tri tjedna“, izjavio je Terzić.

Ovog ljeta, Haller je briljirao na međunarodnoj sceni kao neosporna zvijezda Obale Bjelokosti tijekom Kupa afričkih nacija. Bio je ključni igrač u njihovom trijumfu, pružajući odlučujuće trenutke kada je to bilo najpotrebnije. Postigao je jedini pogodak u polufinalnoj utakmici protiv DR Konga, osiguravajući pobjedu od 1:0, te je također bio junak finala svojim ključnim golom koji je Obalu Bjelokosti odveo do pobjede nad Nigerijom rezultatom 2:1.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!