NaslovnicaVijestiVELIKI UDARAC ZA REAL MADRID: Ramosu prijeti suspenzija od 8 utakmica, a...

VELIKI UDARAC ZA REAL MADRID: Ramosu prijeti suspenzija od 8 utakmica, a evo i zašto!

Ovog vikenda je odigran veliki gradski derbi između Real Madrida i Atletico Madrida, a defanzivac Los Blancosa Sergio Ramos uspio je odigrati cijeli susret bez dobijenog žutog kartona, što je nešto na što definitivno ni on sam nije navikao.

Ramosu prijeti velika suspenzija

Ipak, po mišljenju trenera Atletico Madrida Diega Simeonea, on je trebao biti isključen. Simeone je na poluvremenu razgovarao sa sucem Gonzalezom, a kako izvještava AS razlog za to je jer su u trenerskom timu Atletica čuli kako kapiten Real Madrida vrijeđa jednog od pomoćnih sudaca.

Naime, u izvješću piše kako je Ramos jednom od pomoćnika rekao ‘ku**in sine’, a nakon incidenta došlo je i do velike rasprave u tunelu na poluvremenu. Upitan od strane novinara što se dogodilo, Simeone je nakon utakmice rekao: “Ono što se dogodi na terenu, ostaje na terenu. Pomoćni sudac zna što je Ramos rekao.”

Ono što će posebno naljutiti sve u Atletico Madridu je činjenica da je krajem prošle sezone zbog sličnog razloga njihov napadač Diego Costa dobio čak osam utakmica suspenzije. Španjolski reprezentativac je dobio crveni karton na derbiju protiv Barcelone nakon što je vrijeđao suca na sličan način. On je zbog psovki dobio četiri utakmice suspenzije, te još četiri jer je fizički gurnuo suca.

Nakon te utakmice, koja je odigrana u aprilu, Simeone je rekao: “Pitao sam suca na poluvremenu ‘je li ono što je on rekao toliko loše?’. Ukoliko jeste, onda je isključenje ispravna odluka.”

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!