NaslovnicaVijestiVeliko iznenađenje? Barcelona pronašla zamjenu za Luisa Suareza!

Veliko iznenađenje? Barcelona pronašla zamjenu za Luisa Suareza!

Luis Suarez izuzetno je važan član Barcelone, no Urugvajac će svoj 33. rođendan proslaviti u siječnju te je jasno kako se njegova karijera polako približava kraju.

Luiz Suarez obećanje

Kao rezultat toga, katalonski div već neko vrijeme traži igrača koji bi u narednim sezonama mogao ući u kopačke Lusia Suareza. U toj se ulozi već spominjao niz nogometaša, uključujući i one koji su gotovo nedostupni, a sada se i novi kandidat našao na listi želja.

Kladioničari oprez: Dortmund u Milano potuje bez dvije velike zvijezde

Riječ je o Lorenu Moronu, 25-godišnjaku koji je trenutno prvi strijelac španjolske lige, postigavši ​​sedam golova u osam nastupa i upisavši jednu asistenciju. Budući da je uspio u dresu kluba koji se bori za opstanak, njegovo je dostignuće, naravno, vrijedno još većeg poštovanja.

I nije ni čudo što je Barcelona brzo bacila oko na njega. Postao je ozbiljna opcija, a klub ga pomno prati od prošle sezone u kojoj je postigao šest prvenstvenih golova i dodao dva u kupu. Zanimljivo je da je momak eksplodirao prilično kasno, debitirao je u najjačem španjolskom prvenstvu tek u veljači 2018., tako da mu gotovo sigurno neće smetati ako eventualnu avanturu na stadionu Camp Nou započne kao zamjena Suareza, što bi znatno olakšalo život katalonskom divu ali u Suarezu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!