NaslovnicaVijestiKladioničari oprez: Dortmund u Milano potuje bez dvije velike zvijezde

Kladioničari oprez: Dortmund u Milano potuje bez dvije velike zvijezde

Njemački predstavnik u najelitnijem takmičenju europskog nogometa igrat će bez dvije velike zvijezde u srijedu protiv milanskog Intera.

Marco Reus pretrpio povredu bedra

Borussia iz Dortmunda igraće utakmicu Lige prvaka u Milanu protiv Intera bez Marca Reusa i Paca Alcacera. Ovo su dva možda i najvažnija kotačića u igri njemačke ekipe koja će sutra igrati na stadionu San Siro.

U strahu pred Real Madridom, Manchester City ruši sve rekorde i priprema ponudu iz snova za Raheema Sterlinga!

Alcacer je odsutan od početka mjeseca jer ima problema s Ahilovom tetivom. Reus, koji je krajem prošlog tjedna pogodio za Borussiju u Bundesligi, ima gripu. Uz to, žuto i crni neće računati na defanzivca Marcela Schmelzera.

Nijemci će u sastav moći uključiti Jadona Sancha koji se kasno vratio sa posljednjeg okupljanja reprezentacije Engleske, ali je suspenziju od strane kluba već odradio u Bundesligi.

Borussia je na prvom mjestu nakon dvije utakmice Lige prvaka u skupini F, ima pobjedu i remi. Potpuno je drugačije s Interom koji ima samo bod i sutra igraju utakmica za ostanak u trci za plasman dalje.

Bet365 kladionica na pobjedu Intera nudi koeficijent od 2,25što je odlično s obzirom na navedene probleme u ekipi Dortmunda. Također treba uzeti u razmatranje pobjedu Intera u bilo kojem poluvremenu po koeficijentu od 1,66.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!