NaslovnicaVijestiVELIKO IZNENAĐENJE: Roman Abramovich pravi stadion

VELIKO IZNENAĐENJE: Roman Abramovich pravi stadion

Roman Abramovich nije zainteresovan da proda Chelsea, ali je dogovorio veliki posao sa ulagačima iz Kine. Abramovich pravi stadion zajedno sa Kinezima.

Abramovich pravi stadion

Naime, Chelsea će dobiti preko 500miliona funti od ulagača koji stižu iz Kine. Ruski tajkun ne želi prodati Chelsea, ali imajući dobre ulogače znači da se Roman ne mora osloniti samo na sebe što se tiče ulaganja.

Razumljivo je da biznismeni iz istočne Azije hoće da potroše 500 miliona funti samo kako bi bilo dio budućnosti londonskog kluba.

[su_live_koeficijenti_v2]

Oni su spremni za gradnju novog Bridgea, te nakon sagradnje da vrate svoj novac. Kako prenose, mediji s otoka ovaj novi stadion Chelseaja će imati 60.000 hiljada novih mjesta.

Zanimljijva situacija u vezi Chelseaja je ta da je zvijezda Chelseaja Eden Hazard reko svom treneru kako bi volio igrati za Real Madrid naredne sezone, te da osjeća u sebi da je svoju avanturu u Londonu završio, a sretan je zbog toga.

 

Abramovich pravi stadion

Prema španjolskom Don Balonu, Zidane trenutno radi na ovom transferu, te će svim silama pokušati dovesti reprezentativca Belgije, kako bi on zamjenio Gareth Balea.

Novine također pišu da je Eden Hazard razgovao sa predsjednikom Real Madrida Florentinom Perezom, te da mu je rekao da ima veliku želju da naredu sezonu provede na Santiago Bernabeu.

Real Madrid će za Balea tražiti 85 miliona funti, ukoliko osiguraju dolazak Edena Hazarda na Bernabeu ovog ljeta. Velšanin je počeo sedam utakmica, te je postigao tri gola uz tri asistencije.

Bez obzira na to što je Bale postigao više golova od Ronalda ove sezone u La ligi Zidane ga se svjedeno želi riješiti..

Chelsea svoju seljdeću utakmicu igra u gostima protiv WBA. Plavci su trenutno četvrti na tabeli sa osvojena 22 bodova. Real Madrdi narednu utakmicu igra protiv igra takođe u gostima protiv svog gradkosg rivala Atletico Madrida. Kraljevski klub se nalazi na na trećoj poziciji u ligi uz osvojena 23 boda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!