NaslovnicaVijestiVELIKO IZNENAĐENJE! Superkompjuter otkrio tko osvaja Euro 2020! Engleska ponovo ispada u...

VELIKO IZNENAĐENJE! Superkompjuter otkrio tko osvaja Euro 2020! Engleska ponovo ispada u polufinalu!

Urađena je simulacija Eura 2020 na superkompjuteru i krajnji rezultat je pobjeda ogromnog autsajdera, dok je Engleska još jednom pretrpjela poraz u polufinalu.

VELIKO IZNENAĐENJE

Engleska nikada nije prošla dalje od polufinala velikog turnira od 1966. godine, dolazeći u polufinale Svjetskog prvenstva 1990. protiv Zapadne Njemačke, Euro 96 protiv Njemačke i na Svjetskom prvenstvu 2018. protiv Hrvatske.

Stoga možda ne čudi da će ekipa Garetha Southgatea u toj fazi još jednom mučno pasti, prema superkompjuteru. No, konačni pobjendik turnira je ogroman šok za sve.

Prema simulaciji, Europsko prvenstvo će osvojiti Češka. Europska prvenstva su i ranije donosila neke iznenađujuće pobjednike, uključujući Dansku 1992. i Grčku 2004. godine. Ali trijumf Čeha – finalista još iz 1996. godine, bio bi ogromno iznenađenje.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!