NaslovnicaVijestiVELIKO IZNENAĐENJE U NJEMAČKOJ: Werder Bremen oborio klupski rekord i novim pojačanjem...

VELIKO IZNENAĐENJE U NJEMAČKOJ: Werder Bremen oborio klupski rekord i novim pojačanjem iznenadio mnoge

Werder Bremen odigurao je najskuplji transfer u historiji ovog kluba. Rekord koji je do sada držao Marko Marin u Werderu su oborili sa kupovinom Nizozemca. Iz Evertona doveli su veznjaka Davy Klaassena, koji je nekad bio veliki talent a u klub je došao za 15 milijuna eura.

Davy Klaassen napustio je Everton nakon svega jedne sezone u klubu, nakon što je engleski klub prošle godine platio Ajaxu 26 milijuna eura za njegove usluge. Everton, je tako s 25-godišnjim veznjakom, napravio ogroman gubitak, jer su ga samo godinu dana kasnije prodali za “svega” 15 milijuna eura.

>> NAVIJAČI REAL MADRIDA IZGLASALI: Evo koga žele kao zamjenu za Cristiana Ronalda!

Kupac je Werder Bremen, koji je postavio klupski rekord s ovim transferom. Do sada je najskuplja kupnja ovog njemačkog bundesligaša bio Marko Marin, koji je iz Gladbacha 2009. godine u Bremen stigao kao veliki talenat u transferu vrijednom  8,5 milijuna eura.

[su_bet365_100bonus]

Klaassen je došao u Bremen gdje će zamijeniti Danca Thomase Delaneya. S njim je uprava Werdera napravila jako dobar posao jer su ga doveli za iznos od dva milijuna eura iz Kopenhagena, a ove godine je Borussia Dortmund za njega dala iznos koji je deset puta veći.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!