NaslovnicaVijestiVelikodušna gesta Sergija Aguera prema Barceloni nakon odlaska u mirovinu!

Velikodušna gesta Sergija Aguera prema Barceloni nakon odlaska u mirovinu!

Sergio Aguero je službeno najavio povlačenje iz nogometa prije nekoliko dana na emotivnoj konferenciji za novinare i pokazao je svoju klasu sa pristankom da se odrekne posljednje godine svog ugovora od 100.000 funti tjedno, kako izvještavaju španjolski mediji.

Srčano stanje prekinulo je Aguerovu blistavu karijeru i on napušta Barcelonu nakon što je postigao jedan pogodak u pet nastupa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegova velikodušna gesta bit će od velike pomoći Kataloncima koji imaju problema sa finansijama, pogotovo nakon što je pristao na dvogodišnji ugovor sa smanjenjem plaće od 75% u odnosu na ono što je zarađivao u Manchester Cityju.

Argentinac je sada izgubio dodatnih 5,1 milijun funti, ali će ipak biti plaćen ostatak njegove plaće za ovu sezonu.

Aguerov odlazak sada je ubrzao Barcinu potrebu da potpiše novog napadača, a trojac Manchester Uniteda Anthony Martial, Mason Greenwood i Edinson Cavani povezani su s prelaskom u Španjolsku.

U međuvremenu, kruže i glasine da bi se Alexis Sanchez mogao vratiti na Camp Nou nakon što se mučio sa minutažom u Interu.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!