NaslovnicaVijestiVelikodušnost Luke Modrića: Pomaže u liječenju građana Bosne i Hercegovine

Velikodušnost Luke Modrića: Pomaže u liječenju građana Bosne i Hercegovine

Humanitarno udruženje Pomozi.ba danas je pokrenulo aukciju potpisanog dresa Luke Modrića u cilju prikupljanja sredstava za pomoć u liječenju oboljelih građana Bosne i Hercegovine.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Udruzi Pomozi.ba je dostavljen dres kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića u suradnji s hrvatskim novinarima i HNS-om. Modrić je rado podržao ovu akciju i putem HNS-a je poslao svoj potpisani dres.

Aukcija traje do subote u 20 sati, a ponude se mogu dati ispod objave na Facebooku. Razmatrat će se samo ponude s pravih profila, a prije službene objave najbolje ponude, ta će osoba biti kontaktirana radi potvrde.

Navedeno je i da će sav novac prikupljen od aukcije ići u fond “Sportisti za život”, namijenjen liječenju oboljelih osoba u Bosni i Hercegovini.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!