NaslovnicaVijestiVelšanin uvodi pravila: Zašto je Ryan Giggs rekao Gareth Baleu da vozi...

Velšanin uvodi pravila: Zašto je Ryan Giggs rekao Gareth Baleu da vozi samo jedan automobil?

Kada novi menadžer dođe, ne možete ih kriviti, jer žele da pokažu svoj autoritet u svom novom timu. A kada postajete stalni menadžer po prvi put, taj nagon da se naprave drastične promjene je teško ignorirati.

Velšanin uvodi pravila

Pa, čini se da je to slučaj s obzirom na Ryan Giggsa i Vels.

Giggs je preuzeo kontrolu nad prve dvije utakmice kao stalni menadžer tijekom međunarodne stanke dok se Vels natjecao u Kina kupu.

Ekipa Velsa se nije kvalificirala na Svjetsko prvenstvo u Rusiji i nisu uspjeli da osvoje taj Kina kup, nakon što su poraženi od Urugvaja u finalu – dok su Kinu pobijedili sa 6-0.

Ali Giggsov cilj će biti da se njegova ekipa kvalificira na Europsko prvenstvo 2020. Kvalifikacije za to natjecanje će početi na početku sljedeće sezone i Giggs je svjestan da će Gareth Bale biti ključan za kvalifikacije.

[su_cashout]

Međutim, zvijezda Real Madrida se posljednjih godina borila sa ozljedama.

No, Giggs je napravio nekoliko zahtjeva kako bi osigurao da 28-godišnjak dolazi potpuno spreman kada je riječ o međunarodnim utakmicama.

Prema Timesu, Giggs je rekao Baleu da samo vozi jedan automobil od sada, osiguravajući da mu sjedište bude prilagođeno onako kako mu odgovara.

U izvješću se navodi: “Giggs je savjetovao da Bale koristi jedan automobil i osigura da je sjedalo, visina i specifikacija ispravno postavljena za njegovo tijelo.”

Giggs tvrdi da su mu, kada je on u svojim igračkim danima mijenjao automobile, drugačije pedale stavljale dodatni stres na lijevu nogu i to je pogoršavalo njegovu ozljedu.

Zvuči smiješno, ali Giggs je spreman istražiti bilo koji put kako bi se Bale potpuno uklopio.

[su_watch_live_football]

Iako Bale možda nije previše impresioniran tim pravilom, Giggs je zabranio njemu i ostalim igračima da igraju golf dok su u Kini.

Bale i njegovi suigrači imali su organiziran turnir u golfu, ali je Giggs to otkazao nakon što je bio zabrinut zbog Balea i da bi mu zamahivanje palicom moglo staviti pritisak na tijelo i dovesti do mogućeg ponavljanja jedne od ozljeda mišića.

Ostala pravila koje je implementirao Giggs uključuju zabranu bejzbolnih kapa, inzistirajući da su svi pametno odjeveni i da uvijek dolaze ranije na sastanke tima i obroke.

Čini se da Giggs želi spremiti svoje igrače prije nego što kvalifikacije za Euro 2020 počnu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!