NaslovnicaVijestiVERBALNI DOGOVOR POSTIGNUT: Juventus prodaje tri igrača kako bi finansirali transfer za...

VERBALNI DOGOVOR POSTIGNUT: Juventus prodaje tri igrača kako bi finansirali transfer za zvijezdu iz Premier lige!

Manchester Unitedov Paul Pogba je navodno kazao dužnosnicima Juventusa da se želi vratiti u klub ovog ljeta.

VERBALNI DOGOVOR POSTIGNUT

Francuz je igrao u Torinu četiri godine između 2012. i 2016. godine, nakon što je završio prelazak sa Old Trafforda dok je još uvijek brusio svoj zanat kao mladi igrač.

26-godišnjak se vratio u Manchester United prije tri godine, ali nije uspio ispuniti očekivanja u poznatom crvenom dresu, izvlačeći mnogo kritika od navijača i stručnjaka.

Pogba bi navodno trebao otići ovog ljeta, a prema pisanju Corriere Dello Sporta, preko Calcio Mercata, Unitedova zvijezda želi prisiliti transfer u Juventus.

Talijanska publikacija navodi da se pobjednik Svjetskog prvenstva želi ponovo povezati sa euro gigantima i već je usmeno pristao na transfer sa Juventusovim sportskim direktorom Fabio Paraticijem.

Ovaj dvojca je razgovarao nakon što je Turska u subotu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo pobijedila Francusku, ali će momčad iz Serije A morati očistiti ekipu i stvoriti mjesta za Pogbu prije nego se ovaj dogovor ostvari.

United će vjerojatno zahtijevati veliku naknadu za Pogbu i Juventus je spreman pokrenuti prodaju Paulo Dybale, Joao Cancela i Douglas Coste kako bi skupili sredstva za pojačanje.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!