Verbalni dvoboj Kloppa i Tuchela nakon susreta u Parizu!

Sinošnji njemački trenerski dvoboj također je postao i verbalni obračun.  Jürgen Klopp nakon poraza u Liverpoolu u Parizu oštro kritizirao suđenje, Thomas Tuchel, mu nije ostao dužan.

Je li Jürgen Klopp pretjerivao? Trener Paris St. Germaina Thomas Tuchel odgovorio je na kritike svok zemljaka nakon poraza Liverpoola u Parizu. Klopp je kritizirao suce i pretjerano”valjanje” domaćih nogometaša, posebice brazilskog superstara Neymara.

RADAMEL FALCAO OTKRIO: Mogao bih se vratiti u taj klub kad budem odlazio iz Monaca!

No, Tuchel, koji je slavio pobjedu od 2-1, odmah je otkrio razlog Kloppove reakcije. „Ne slažem se da je suđenje bilo vrijedno spomena. Na kraju je bilo pet minuta dodatnog vremena, pretrpiili smo puno prekršaja. O tome uopšte ne želim govoriti, jer to nije tema. Također i sam kada izgubim važne utakmice, govorim o drugim stvarima, kako bi skrenuo pozornost daleko od poraza “, rekao je Tuchel.

“Dakle i sam to radim, ali ćete morati njega pitati za ovo”, dodao je NIjemac na klupi francuskih prvaka. “Čuo sam šta je rekao, ali to me ne zanima ja samo želim govoriti o utakmici.”

Nakon pobjede nad Liverpoolom, PSG sudbinu u svojim rukama. U završnom krugu grupe, PSG će gostovati u Beogradu kod Crvene Zvezde.