NaslovnicaVijestiVeznjak Barcelone stigao u Englesku: Pregovara sa više klubova iz Premier lige!

Veznjak Barcelone stigao u Englesku: Pregovara sa više klubova iz Premier lige!

Marcus McGuane, veznjak Barcelone, navodno se nalazi u Engleskoj zbog pregovora o transferu s više klubova.

Veznjak Barcelone

20-godišnjak je napustio Arsenalovu akademiju da bi se pridružio Barci 2017. godine, ali uglavnom je igrao samo za B ekipu katalonskih divova u Segundi.

McGuane je trenutno na posudbi u nizozemskom klubu Telstar, ali bi se sada mogao približiti prelasku u Englesku s neimenovanim klubom.

Prema Sunu, bivši mladi Topnik razgovara s nizom engleskih ekipa, a možda je povratak u domovinu najbolja stvar za sljedeću fazu njegova razvoja.

McGuane je, bez sumnje, u svoje vrijeme s Barcelonom naučio puno, s tim da je njihov sustav mladih među najboljima na svijetu.

Ipak, čini se da internacionalac Engleske U21 nema mnogo šansi da uskoro postane prvotimac Ernesto Valverdea, tako da sada treba osigurati da redovno igra na konkurentnijoj razini.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!