NaslovnicaVijestiVEZNJAK CHELSEAJA NA RADARDU UNITEDA: On će igrati bolje od Pogbe!

VEZNJAK CHELSEAJA NA RADARDU UNITEDA: On će igrati bolje od Pogbe!

Veznjak Chelseaja na radaru Uniteda. On će igrati bolje od Pogbe! Manchester United bi trebao potpisati veznog igrača Chelseaja Cesc Fabregasa kao zamjenu za Paul Pogbu, piše bivša zvijezda Arsenala i Paul Mersona.

VEZNJAK CHELSEAJA

Situacija između menadžera Jose Mourinha i Paul Pogbe je dominirala naslovnicama većeg dijela ove sezone nakon što su ih kamere uhvatile u tom događaju.

Merson vjeruje da ne vrijedi ostavljati Pogbu nakon njegovih nedosljednih nastupa na Old Traffordu, dok bivši engleski internacionalac oseća da će Fabregas biti nadogradnja.

Klasični Španolac je zasjao u Chelseaju kad god je igrao ove sezone i već se pokazao kao igrač kojeg Mourinho zna i iz kojeg može izvući ono najbolje.

Isto se sigurno ne može reći za Pogbu, jer francuski internacionalac nikada nije izgledao kao da se uklapa u sistem Portugalca.

Ipak, male su vjerojatnoće da će United krenuti po Fabregasa u ovoj fazi njegove karijere zbog činjenice da je njegovo najbolje već prošlo, ali bi i dalje bio prilično skup, jer bi išao u rivale.

Merson će, međutim, poduprijeti ovaj transfer i priopćiti za Daily Star: “Fabregas će vam dati više od Pogbe, a on neće koštati bogatstvo.”

“Pogba je dobar igrač, ali ne možeš okrivljavati menadžera kada ne ide dobro. To je ono što on radi kritizirajući taktiku.”

“Nisam čak ni vidio da Pogba radi ono što je Fabregas radio za Plavce.”

“Fabregas je dominirao svojom igrom, a nisam siguran da postoji još jedan igrač u ligi koji bi mogao dodavati tako za Alvaro Moratu.”

“Ako United može vratiti novac za Pogbu i dovesti Fabregasa da ga zamijeni, trebali bi to učiniti. Bilo bi bolje.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!