NaslovnicaVijestiVeznjak Palmeirasa slijedio Ronaldovu dijetu i požalio: Mislio sam da ću umrijeti...

Veznjak Palmeirasa slijedio Ronaldovu dijetu i požalio: Mislio sam da ću umrijeti na terenu

Veznjak Palmeirasa Gabriel Menino pokušao je slijediti dijetu koju prakticira Cristiano Ronaldo, no brzo je požalio.

Ronaldo je uzor mnogim nogometašima u svijetu, pogotovo zbog svoje fizičke forme, iako ima 38 godina. Portugalski nogometaš i dalje je u boljoj formi od mnogih mlađih igrača, a posebno je specifična njegova prehrana.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako bi poboljšao svoje performanse na terenu, Gabriel Menino zamolio je nutricionista Mirtesa Stancanellija da mu prilagodi plan prehrane po uzoru na onaj Cristiana Ronalda, no to se nije pokazalo dobrim rješenjem.

Ronaldo preferira prehranu bogatu proteinima, s minimalnom količinom šećera, masti i ugljikohidrata. Jede do šest obroka dnevno, a izbjegava alkoholna i gazirana pića.

“Imao sam svoju normalnu težinu, ali sam je želio promijeniti. Nazvao sam nutricionista i zamolio ga da mi napravi dijetu poput one Cristiana Ronalda. Htio sam izgledati kao on”, rekao je Menino, a potom objasnio o kakvoj se dijeti radi:

“Dijeta je bila ovakva. Za doručak jedno jaje i dodatak prehrani. Prije treninga još jedan dodatak prehrani, a za ručak je mogao biti roštilj i salata. Isto i za večeru, pa još jedan dodatak prehrani prije spavanja. To je bilo to. Zagrijavao sam se prije duela protiv Americe MG i onda više nisam mogao trčati. Mislio sam da ću umrijeti na terenu. Igrao sam pet minuta i nisam više mogao. Trebao sam biti zamijenjen, ali nutricionist je vidio da mi nije dobro. Tražili su od masera da mi donese gel i izotonik, konzumirao sam to i to me spasilo”, zaključio je Menino.

Ronaldo se i dalje drži stroge dijete. Čak je i svoje nove suigrače u Al Nassru uspio nagovoriti da poboljšaju svoje prehrambene navike, što je potvrdio i klupski nutricionist.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!