NaslovnicaVijestiVeznjak priznao: Vincenzo Montella me je želio dovesti u AC Milan ovog...

Veznjak priznao: Vincenzo Montella me je želio dovesti u AC Milan ovog ljeta

Vezni igrač Atalante Alejandro Gomez otkrio je kako ga je ovog ljeta trener AC Milana Vincenzo Montella želio dovesti na San Siro.

Veznjak otkrio kako je bio na pragu prelaska u Milan

Argentinski reprezentativac je igrao pod vodstvom Montelle dok su obojica bili u Cataniji u sezoni 2011/12. Te sezone je omaleni veznjak u 25 nastupa postigao pet golova.

Iako priznaje da je bilo pregovora sa Milanom ovog ljeta, on ipak dodaje da dogovor nikada nije postignut.

“Prelazak u Milan? Nismo bili blizu dogovora, ali znam da me je Montella želio dovesti. On me poznaje jako dobro”, rekao je 29-godišnjak za talijanske medije.

“Također je bilo pregovora i sa Laziom. Da li ću ostati u Bergamu? Ove godine sigurno, a sljedeće tko zna…”

Gomez je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača Atalante, za koju je u 37 nastupa u Seriji A postigao 16 golova i podijelio deset asistencija, a ove sezone je imenovan kapitenom kluba.

U ukupno devet nastupa ove sezone postigao je pet golova i podijelio tri asistencije.

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!