NaslovnicaVijestiVeznjak PSG-a potvrdio da Lionel Messi dolazi u Francusku!

Veznjak PSG-a potvrdio da Lionel Messi dolazi u Francusku!

PSG će se boriti sa Manchester Cityjem za potpis Lionela Messija, jer ga pokušavaju uvjeriti da poptiše za francuski klub.

To je rekao veznjak PSG-a Leandro Paredes, koji je pozdravio ideju da njegov sunarodnjak na ljeto stigne u francusku prijestolnicu.

Messi (33) je na ljeto bez ugovora i ovog mjeseca može razgovarati sa klubovima izvan La Lige, dok ima i mogućnost potpisivanja pred-ugovora sa drugim klubom.

Leo se posvađao sa upravom Barcelone prošle godine kada je klub sa Nou Campa doživio veliku sramotu protiv Bayerna u Ligi prvaka, dok su mu također zabranili odlazak kada je on to tražio na osnovu klauzule u ugovoru.

Messi je, međutim, odlučio da ne poduzima nikakvu zakonsku akciju protiv španjolskog kluba i ostao je na Camp Nou, ali City i PSG vode u utrci za njegov potpis.

Paredes je sada nagovijestio da je PSG pojačao potragu za šestostrukim osvajačem Zlatne lopte dodajući kako se nada da će se to dogoditi.

26-godišnji argentinski reprezentativac rekao je za Corriere dello Sport: “Na Leu je da dođe u klub, jer ga PSG pokušava uvjeriti.”

“Moći će da trenira pod vodstvom trenera koji dolazi iz Argentine, a mogućnost igranja sa Leom je izvrsna prilika. Nadam se da će se to dogoditi.”

Neymar, koji je igrao zajedno s Mesijem u Barceloni, priznao je da mu je želja ponovni susret s kapetanom Argentine u PSG-u.

Sportski direktor PSG-a Leonardo negirao je Messijev prelazak u pariški klub nakon Neymarovih komentara.

Međutim, 51-godišnji Brazilac odbio je isključiti mogućnost da će PSG pokušati dovesti Messija ako na ljeto napusti Barcelonu.

“Znate, normalno je da Neymar to kaže argentinskom novinaru. Morao je razgovorati o Messiju, to je normalno”, rekao je Leonardo za Canal Plus.

“Moramo zadržati poštovanje prema drugima. On je igrač Barcelone. Kad netko govori o našim igračima, nismo sretni. Dakle, ne dodirujemo tuđe igrače.”

“Sada nije vrijeme za razmišljanje o prijelaznom roku. Jako smo zadovoljni kadrom koji imamo.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!